Zomer 2022

El Mundo Fantasia

Datum: ? Juli
Locatie: El Mundo, Landgraaf
Beschrijving: Een evenement welke wegens COVID op het laatste moment werd gedowngrade naar een markt met toevallig een camping ernaast.

Castlefest

Datum: ? augustus
Locatie: Kasteel De Haar, Haarzuilens
Beschrijving: Een grote fantasy fair in Haarzuilens. Het grootste verschil met Elfia? Castlefest heeft een grotere focus op muziek en lekker eten. Maar dat wat betekend niet dat er niet genoeg kraampjes, kostuums en activiteiten zijn om je bezig te houden. Tevens, LARPers.

Viencon

Datum: 26-29 augustus
Locatie: Center Parcs Limburgse Peel
Beschrijving: Wat gebeurd er als je een lading weebs neemt en je ze in een bungalowpark gooit? Dan gebeurd Viencon, een cosplayevenement die vooral gaat om vakantie vieren, feesten en zwemmen.

Comic Con Amsterdam

Datum: 27 – 28 augustus
Locatie: RAI, Amsterdam
Beschrijving: De andere comic con van Nederland die niets te maken heeft met Heroes. De edities zijn nogal hit or miss en pre-corona werd vooral de Rotterdam editie standaard uitgesteld ergens in de laatste weken voor het evenement.

Elfia Arcen

Datum: 17 – 18 september
Locatie: Kasteeltuin Arcen
Beschrijving: Een grote fantasy fair in Arcen. Hier kan je eindelijk echt even jezelf zijn. Er zijn hier kraampjes, mensen in kostuums en genoeg activiteiten om je bezig te houden. Tevens, LARPers.