Lente 2023

FACTS (BE)

Datum: Verwacht begin april
Locatie: Flanders Expo Hal, Ghent
Beschrijving: De grootste comic con van België. Hier kan je veel dealers, gaming compos, cosplay meetups en internationale guests verwachten.

Heroes Made in Asia BE

Datum: Verwacht begin april
Locatie: Brussels Expo, Brussel BE
Beschrijving: MIA is de grootste animeconventie van België. Net als DCC en FACTS kan je veel dealers en guests verwachten. Ik ben hier nooit geweest, maar het schijnt best vet te zijn.

TomoCon

Datum: Verwacht begin april
Locatie: De Berchplaets, Berghem
Beschrijving: Een goedkope conventie in Berghem door Stichting Tomo. Je krijgt waar je voor betaald en goed gezelschap is aangeraden. Let op, qua bereikbaarheid heb je de keuze uit de auto of een shuttlebus welke pas in de namiddag terugrijdt naar het dichtsbijzijnde treinstation.

Elfia Haarzuilens

Datum: 22 – 23 april
Locatie: Kasteel de Haar, Haarzuilens
Beschrijving: Een grote fantasy fair in Haarzuilens. Hier kan je eindelijk echt even jezelf zijn. Er zijn hier kraampjes, mensen in kostuums en genoeg activiteiten om je bezig te houden. Tevens, LARPers.

Made In Asia (NL)

Datum: verwacht eind april
Locatie: Evenementenhal Gorichem, Gorichem
Beschrijving: De 2e editie van Made in Asia, een commerciele anime conventie. De eerste editie in 2021 was een verrassend positief success dus wie weer wat deze editie zal brengen.

Imaginarium Festival

Datum: 27 – 29 mei
Locatie: Vijversburg, Tytsjerk
Beschrijving: Een fantasy event in Friesland. Heb hier verder nooit iets over gehoord, maar ze bestaan al een paar jaar en van wat ik zag ziet het er cool uit.

Animecon (regular)

Datum: verwacht rond 9 – 11 juni
Locatie: Broodfabriek, Rijswijk
Beschrijving: De reguliere editie van Animecon, de oudste anime conventie van Nederland. Wat je kan verwachten is veel inhoud, veel bezoekers en vooral een goede tijd.