Lente 2022

FACTS (BE)

Datum: 2 – 3 april
Locatie: Flanders Expo Hal, Ghent
Beschrijving: De grootste comic con van België. Hier kan je veel dealers, gaming compos, cosplay meetups en internationale guests verwachten.

TomoCon

Datum: 9 – 10 april
Locatie: De Betchplaets, Berghem
Beschrijving: Een goedkope conventie in Berghem door Stichting Tomo. Je krijgt waar je voor betaald en goed gezelschap is aangeraden. Let op, qua bereikbaarheid heb je de keuze uit de auto of een shuttlebus welke pas in de namiddag terugrijdt naar het dichtsbijzijnde treinstation.

Elfia Haarzuilens

Datum: 23 – 24 april
Locatie: Kasteel de Haar, Haarzuilens
Beschrijving: Een grote fantasy fair in Haarzuilens. Hier kan je eindelijk echt even jezelf zijn. Er zijn hier kraampjes, mensen in kostuums en genoeg activiteiten om je bezig te houden. Tevens, LARPers.

Made In Asia (NL)

Datum: 7 – 8 mei
Locatie: Evenementenhal Gorichem, Gorichem
Beschrijving: De 2e editie van Made in Asia, een commerciele anime conventie. De eerste editie in 2021 was een verrassend positief success dus wie weer wat deze editie zal brengen.

Imaginarium Festival

Datum: 26 – 28 mei
Locatie: Vijversburg, Tytsjerk
Beschrijving: Een fantasy event in Friesland. Heb hier verder nooit iets over gehoord, maar ze bestaan al een paar jaar en van wat ik zag ziet het er cool uit.

Animecon (regular)

Datum: ? juni
Locatie: Broodfabriek, Rijswijk
Beschrijving: De reguliere editie van Animecon, de oudste anime conventie van Nederland. Inhoud en exacte datum zijn op het moment van schrijven nog niet bekend.