Contact

Ik heb geen invloed en ben niet verantwoordelijk voor wat anderen posten, zeggen of doen op /cgl/ noch irl.

Zeg pannekoek, knal het gewoon even in de groep en mention de @babysitters role zodat we het zien. Of DM ons, we bijten niet.

Dan ben jij of iemand anders die gebruik heeft gemaakt van je internet waarschijnlijk door ons gebanned. Vraag een ban appeal aan.

Wij moderaten vrij streng op Discord om te zorgen dat er geen Nederlandse wetten worden overtreden en de onderlinge sfeer gewaarborgd blijft. Zaken als doxing, raids, stalking, of gewoon een gigantische teringlijer zijn zijn allen al voorgekomen en worden dan ook direct bestraft. Dit kan een simpele waarschuwing zijn, maar ook een permaban of zelfs aangifte.

Mocht je zijn gebanned zijn en van mening zijn dat dit onterecht is, stuur me dan een mail op dutchthreadop@gmail.com of DM naar OP !Tully09Zss#4952. Vermeld hierin je verbannen account en dan zien we wat je met je doen.

Dit is goed mogelijk, ik update de lijst doorgaans eens per seizoen en er is genoeg wat langs me heen gaat. Stuur me een bericht op onze Discord of een email op dutchthreadop@gmail.com en dan pas ik het aan. Je eigen beschrijving van een evenement is hier ook bij welkom.

Stuur me een email naar dutchthreadop@gmail.com of spreek me aan op Discord.

Fuck yes! Post deze maar in de thread of stuur hem naar me op Discord. Een email naar dutchthreadop@gmail.com is ook goed. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe afbeeldingen welke passen bij Nederland-achtige landschappen en kledij in anime of gewoon Tully’s.

Kut als het is, je kan nu 3 dingen doen om dit op te lossen op een goede manier. Het feit dat je hier bent om hulp te zoeken geeft in ieder geval hoop, en hou het altijd in je oren geknoopt dat dit alles maar een klein clubje is op een irrelevant geraakt forumpje.

1) Accepteer het!

Ongezouten meningen en kritiek bevatten meestal een kern van waarheid. Filter het overdreven gezeik eruit, en neem wat overblijft mee als verbeterpunten voor jezelf, je evenement of je werk.

2) Negeer het

Het zal je verbazen, maar zolang het over iets kleins  en onbenulligs gaat zal de discussie snel eindigen en  men overgaan naar iets anders. Herinner jij je die cosplayer in 2017 nog die een slechte pruik had, of dat ene ding wat fout ging op ConventieCon 2019? Precies.

3) Neem de controle

Soms is er echt stront aan de knikker en moet je wel actie ondernemen. Hierbij wil je het liefst de controle nemen over de situatie. Ga hierbij de discussie aan en hou het gericht op een breder plaatje om azijnzeiken te voorkomen. Je gehoord voelen doet al een hoop met mensen, een aanbod om in prive verder te gaan kan dan ook zeker helpen. Maar vooral, blijf netjes en hou je persoonlijke leger zo ver mogelijk bij het gesprek weg. En als je van een evenement bent, zorg voor een degelijke PR persoon die weet hoe die moet handelen en dit van je overneemt.

of…

Wees een regelrechte clown: blijf olie op het vuur gooien met leugens, je verhaal steeds veranderen, smoesjes geven en je kop diep in het zand te steken. Kost je wel ziek veel energie en motivatie die je misschien beter elders kan besteden.

Als je de site regels of board breekt dan gebeurd dat. ik kan hier niets aan doen. Zit je ban uit of duik op IRC om de 4kin mods daar lastig te vallen. Oh, en hou je misschien voortaan aan de regels.

Is goed, dan zie ik je op de eerstvolgende conventie bij de taiyaki stand! Je kan me herkennen aan het meeuwmasker, meeuwoverhemd, en hoe mijn badge letterlijk met nickname en echte naam bevat.

Mail me gewoon op dutchthreadop@gmail.com